Dom > Novosti > Sadržaj
Obujmice od nehrđajućeg čelika Da li znate svet
- Jan 17, 2018 -

Industrija nevidljivih pokrivača za izgradnju puteva zelena pruža najosnovniju opremu, igraju ulogu projekta "tehnologa" zelenog puta. Dakle, razvoj naprednih i isplativih nevidljivih poklopaca šahta je ključni trend razvoja zelenih tehnologija u gradnji gradskih i gradskih puteva u Kini, a takođe je znak razvoja urbanih i ruralnih puteva u Kini. Nevidljivi poklopci su nesrećni što kompozitni pokriva bolje od njega, koliko je dobar, da pogledamo:

Neorganski magnezit kompozit pokriva visoku čvrstoću, nisku cenu, lep izgled. Ovaj proizvod može biti bilo koja boja, instalacija, održavanje, pogodnost identifikacije, jer nema vrijednosti oporavka, u potpunosti riješiti problem krađe. Kina će postepeno zamijeniti pokrivke kompozitnih materijala u naredne tri do pet godina, a tržište ima veliki potencijal. Potencijal čelične rešetke je takođe veliki.

Neorganske kompozitne kompozitne obloge. Poklopac šahte je napravljen od novog tipa neorganskog sintetičkog materijala visoke čvrstoće i kompozitnog sloja od staklenih vlakana. Ispod srednjeg opsega pokriva proizvode. Njegova snaga je druga samo za kamene plastične pokrivače. Može nositi više od 40 tona vozila. Njegova sveobuhvatna izvedba leži između kamenih plastičnih poklopaca i betonskih pokrivača, bolje od betona; može se primijeniti kako bi se pokrili viši tehnički zahtjevi prilike. Njegova najistaknutija prednost jeste ne koristiti čelični okvir za poboljšanje, već za poboljšanje sastava staklenih vlakana su GRC proizvodi. Kao oblik čelične rešetke, veoma moćno.