Dom > Novosti > Sadržaj
Dajte drugačiji svet pokrivača
- Jan 17, 2018 -

Svakog dana možemo videti šaht sa ulice. Možda ne obratite pažnju na to kako lagano leži na cestama. Tek kada je izgubljen ili prekinut, smatramo da je veliki sigurnosni rizik.

Da bi se svima obraćali pažnja na problem pokrivanja šahta, poklopac niskoprofilnog šahta je promenjen u lepu umetničku delatnost i imitiran je od strane različitih univerziteta i aktivnosti roditelj-dijete kako bi jednostavno pokrivanje šahta učinio drugačijim svetom. Slučajno nije napravio novi nivo.

Videti toliko lepih pokrivala zaista ne mogu dobro da hodaju, iz straha da će se slučajno zaustaviti na šahtu.

Oko šahte postalo je ne samo privlačno, već i sigurno i pouzdano. S obzirom da je poklopac šahta duboka crna rupa, koja se koristi za pristup podzemnim cevovodima pogodnim prolazom koji vodi do složenog podzemnog svijeta, kako bi se osigurala sigurnost pešaka hodanjem, šaht je gateway to the underground, tako da njegova tekstura mora biti čvrsta i sigurno.

Poklopac šahta mora imati visok pritisak, savijanje, udarna čvrstoća, žilavost, dugotrajna upotreba proizvoda neće biti korozivni fenomen fragmentacije. Drugo, jednostavan za korištenje, mala težina, jednostavan za transport, ugradnja, popravak. Najvažnija stvar je zaštita od krađe, instalirani su neki visokokvalitetni poklopci na Internetu inteligentni sistem protiv krađe, korišćenje polimernih kompozitnih poklopaca.